top of page

Versnel je persoonlijke groei

Wandelcoaching en online coaching
|  Balans tussen werk en privéleven  |  Gezond lichaam en gezond leven  |  
|  Overvloed en rijkdom  |  Oplossen van relatieconflicten  |  Simpelweg gelukkig zijn  |

Het begint uiteraard bij jouw vraag, wat houdt je bezig, waar wil je aan werken. Daarna gaan we samen gaan we op zoek naar realistische oplossingen die bij jou passen. Belangrijk is om de motivatie om iets te veranderen helder te krijgen. En alles wat je tegenhoudt om iets te veranderen.

Soms is het nodig om naar gebeurtenissen in het verleden te kijken, te verwerken en af te sluiten. En we houden het niet alleen bij praten en voelen, we spreken ook huiswerk af. Behapbare acties die in een periode van 1-2 weken redelijk makkelijk uit te voeren zijn. Stap-voor-stap. En natuurlijk een beloning voor het uitvoeren van de acties.

Uit onderzoek en eigen ervaring blijkt dat veranderen niet zo eenvoudig is. We hebben nogal de neiging om terug te vallen in oud gedrag. Om die reden is het belangrijk om de volgende sessie terug te koppelen hoe het gegaan is en zo nodig bij te sturen. Gedrag, overtuigingen en gedachten patronen zijn net zo te trainen als een perfecte kopbal!

Niet alleen praten en voelen

Veranderen is simpel maar niet makkelijk

Wandelcoaching

Het grote voordeel van wandelcoaching in de natuur is dat het bij uitstek de manier is om te reflecteren en van een afstand de zaken helder te bekijken. Weg van kantoor, weg van huis, weg van stress. 

De wandelingen vinden plaats op de Hoorneboegse Heide ten zuiden van Hilversum. We spreken af op de kruising van Koolhoorseweg en Bosdrift. De locatie is goed te bereiken met auto en openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. 

zoom.png
whatsapp-360x233.png
skype.png

Online coaching

Als je ver weg woont of weinig tijd hebt bied ik online coaching aan. Via Skype, Whatsapp of Zoom. De sessie is standaard ook wat korter, namelijk 1,0 uur. 

Prijzen - Wandelcoaching

70 euro voor 1,5 uur

295 euro voor een pakket van 5 sessies

495 euro voor een pakket van 10 sessies

Bij een pakket wordt het bedrag in één keer vooraf betaald. Het pakket is 12 maanden geldig.

Prijzen - Online coaching

50 euro voor 1,0 uur

225 euro voor een pakket van 5 sessies

395 euro voor een pakket van 10 sessies

Bij een pakket wordt het bedrag in één keer vooraf betaald. Het pakket is 12 maanden geldig.

bottom of page