top of page

zo 17 sep

|

Heesselt

Van vaste patronen naar vrijheid

Ontdek je persoonlijkheid, ontwikkel je kwaliteiten en leef je essentie

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Van vaste patronen naar vrijheid
Van vaste patronen naar vrijheid

Tijd en locatie

17 sep 2023, 10:00 – 17:00

Heesselt, Donkerstraat 17, 4063 CW Heesselt, Nederland

Over het evenement

Introductie workshop

In deze introductie workshop ontdek je de kwaliteiten, talenten en valkuilen van jouw persoonlijkheid. We gebruiken de theorie van Wilhelm Reich en onderscheiden daarbij vijf basis typen: de Creatieveling, de Genieter, de Vertrouweling, de Krijger en de Koning(in). Iedereen heeft één of meer van deze typen in zich.

De persoonlijkheden hebben een ontstaansgeschiedenis in de vroege jeugd. Naast talenten en valkuilen hebben ze meestal een bepaald taalgebruik en gedragspatronen. Verder zijn ze, vanwege de talenten, regelmatig actief in bepaalde beroepen en sectoren. Tenslotte is de persoonlijkheid vaak te herkennen aan lichaamsbouw en lichaamshouding.

Normaal gezegd leven we onbewust deze gedragspatronen uit. Door bewust te worden van de vaste patronen van je persoonlijkheid ontstaat de vrijheid en ruimte om de gedragspatronen al-dan-niet in te zetten. Tegelijkertijd komt stap-voor-stap je essentie of het ware zelf aan de oppervlakte.

Bij de eerste stap onderzoeken we welke persoonlijkheid die het meest zichtbaar is bij jou. Meestal hebben we mix van persoonlijkheden en is er één dominant. Door het behandelen van de theorie en het doen van oefeningen, maken we een eerste ‘diagnose’ en ontdek je jouw primaire persoonlijkheid.

Bij de tweede stap gaan we op een dieper niveau kennis maken met je persoonlijkheid. We onderzoeken wat je lichaam je te vertellen heeft. Die doen we met oefeningen die je de theorie laten ervaren, lichaamswerk, adem sessies en innerlijk kind werk. We werken in een bedding van dans en meditatie.

In de laatste stap groeit het bewustzijn van jouw vaste patronen en ontstaat ruimte voor het maken van een keus: blijf je doen wat je altijd al deed, of kies je voor nieuwe mogelijkheden? In deze ruimte ontstaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de kwaliteiten en talenten, behorende bij jouw unieke persoonlijkheid eigenschappen.

Over de trainers

Mark Gankema

Mark heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd waaronder Primal Rebirth Therapie, familieopstellingen, co-dependency (relatietherapie), essence work, mannenwerk en tantra. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met meditatie. Naast de opleiding familieopstellingen in 2001 heeft hij vele workshops bij Bert Hellinger gevolgd en aan ongeveer 1000 opstellingen deelgenomen.

Sandipa van Bruggen

Sandipa werkt als Lichaamsgericht (trauma) Therapeut in haar praktijk in Heesselt. Daar geeft ze individuele lichaamsgerichte (psycho)therapeutische sessies. Omdat ze gelooft in de helende kracht van jezelf gespiegeld zien en gesteund voelen door groepsleden, organiseer ze regelmatig groepsactiviteiten waarbij bewustzijnsverruiming en innerlijke groei centraal staan.

Praktische informatie

Datum: zondag 17 september

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Donkerstraat 17, 4063CW Heesselt (in de buurt van Tiel)

Prijs: € 115,- incl. btw

Neem alsjeblieft zelf je lunch mee. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd

Deelnemen

Meld je aan door op onderstaande link te klikken:

https://hipsy.nl/event/21246-van-vaste-patronen-naar-vrijheid-ontdek-je-persoonlijkheid

Vervolg training

Na de introductie workshops start de training “Van vast patronen naar vrijheid”. Je kunt je al opgeven voor de training, deze start in maart 2024 en bestaat uit drie keer twee dagen.

Deel dit evenement

bottom of page