top of page

zo 05 nov

|

Life Force Fitness Instituut

Familie opstellingen dag - 5 nov

De energie laten stromen met familie opstellingen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Familie opstellingen dag - 5 nov
Familie opstellingen dag - 5 nov

Tijd en locatie

05 nov 2023, 10:00 – 16:30

Life Force Fitness Instituut, Zielhorsterweg 73, 3813 ZX Amersfoort, Nederland

Over het evenement

Met deze verbazingwekkend methode krijg je inzicht in jouw systeem. Je ziet hoe kleine en grote problemen zoals bijvoorbeeld beroepskeuze, gezondheid, relaties, werk en beroep veroorzaakt worden door het systeem. En dat de oplossing ook in het systeem ligt en de energie weer kan gaat stromen.

Er zijn ‘grote’ en ‘kleine’ problemen waarmee gewerkt kan worden. Relatief kleine problemen zijn bijvoorbeeld een beroepskeuze, lichamelijk ongemak of onenigheid in een relatie. Grote problemen zijn bijvoorbeeld niet succesvol zijn in werk en beroep, moeite met relaties of  ernstige (psychische) ziekten.

De oplossing is vaak om geheimen en de waarheid aan het licht te brengen. Om mensen die buitengesloten zijn weer te zien of gebeurtenissen die vergeten waren te herinneren.  En de balans tussen geven en nemen te herstellen en dankbaar te zijn voor alles wat je hebt gekregen in het leven.

Wat je kunt leren

  • Je krijgt inzicht in jouw systeem en de invloed die dat heeft op jouw leven
  • Je leert wat de achterliggende (onzichtbare) oorzaken zijn van veel problemen
  • De oplossingen daarvoor en hoe de energie weer gaat stromen

Trainers

De familieopstellingen dag wordt geleid door Mark Gankema. Mark heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd waaronder familieopstellingen. Daarnaast heeft hij workshops bij Bert Hellinger gevolgd en aan meer dan 1000 opstellingen deelgenomen.

Praktisch

  • Wanneer:  5 november 2023
  • Tijd:  10.00 tot 16.30 uur
  • Locatie:  Zielhorsterweg 73, 3813 ZX Amersfoort
  • Prijs:  95 euro voor een opstelling en 30 euro voor deelnemers / representanten. Inclusief koffie en thee. Exclusief lunch, neem alsjeblieft je eigen lunch mee.
  • Om een plek te reserveren maak alsjeblieft het bedrag van te voren over op bankrekening  met IBAN nummer NL09 INGB 0009 5224 45.

Deel dit evenement

bottom of page