top of page

vr 17 mrt

|

Tintesteijn

Familie opstellingen dag - 17 mrt

De energie laten stromen met familie opstellingen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Familie opstellingen dag - 17 mrt
Familie opstellingen dag - 17 mrt

Tijd en locatie

17 mrt 2023, 10:00 – 17:00

Tintesteijn, Strypsedijk 48, 3234 KS Tinte, Nederland

Over het evenement

Met deze verbazingwekkend methode krijg je inzicht in jouw systeem. Je ziet hoe kleine en grote problemen zoals bijvoorbeeld beroepskeuze, gezondheid, relaties, werk en beroep veroorzaakt worden door het systeem. En dat de oplossing ook in het systeem ligt en de energie weer kan gaat stromen.

Er zijn ‘grote’ en ‘kleine’ problemen waarmee gewerkt kan worden. Relatief kleine problemen zijn bijvoorbeeld een beroepskeuze, lichamelijk ongemak of onenigheid in een relatie. Grote problemen zijn bijvoorbeeld niet succesvol zijn in werk en beroep, moeite met relaties of  ernstige (psychische) ziekten.

De oplossing is vaak om geheimen en de waarheid aan het licht te brengen. Om mensen die buitengesloten zijn weer te zien of gebeurtenissen die vergeten waren te herinneren.  En de balans tussen geven en nemen te herstellen en dankbaar te zijn voor alles wat je hebt gekregen in het leven.

Wat je kunt leren

  • Je krijgt inzicht in jouw systeem en de invloed die dat heeft op jouw leven
  • Je leert wat de achterliggende (onzichtbare) oorzaken zijn van veel problemen
  • De oplossingen daarvoor en hoe de energie weer gaat stromen

Trainers

De familieopstellingen dag wordt geleid door Gerda van den Top en Mark Gankema. Gerda is lichaamsgericht trauma therapeut en opsteller. Mark heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd waaronder familieopstellingen. Daarnaast heeft hij workshops bij Bert Hellinger gevolgd en aan meer dan 1000 opstellingen deelgenomen.

Praktisch

  • Wanneer:  17 maart 2023
  • Tijd:  10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie:  Tintesteijn, Strypsedijk 48, 3234 KS Tinte
  • Prijs:  95 euro voor een opstelling en 30 euro voor deelnemers / representanten. Inclusief koffie en thee. Exclusief lunch, neem alsjeblieft je eigen lunch mee.
  • Betaling: Om een plek te reserveren maak alsjeblieft het bedrag van te voren over op bankrekening  met IBAN nummer NL09 INGB 0009 5224 45.

Deel dit evenement

bottom of page